Luister
muziek
30 maart 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand maart voor Jos Lenssen

MIERLO - Woensdagavond 29 maart werd Jos Lenssen uit Mierlo verrast met de vlaai van de maand maart.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

De cameraploeg van geldrop-mierlo24 verraste hem in 'zijn' voetbalmuseum in het HUP hotel in Mierlo dat op 2 april aanstaande alweer vier jaar open is. Een enorme collectie van shirts, schoenen, pakken, ballen....je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in het museum dat gratis toegankelijk is voor iedereen. De echte voetballiefhebber moet er een keer geweest zijn en zal zeker zijn ogen uitkijken. Jos verzamelt al decennialang deze voetbalspullen en wil iedereen laten meegenieten van zijn collectie.

Rondleidingen
Op zaterdag 1 april en zondag 2 april zullen er gratis rondleidingen plaatsvinden in voetbalmuseum FANATIC ter gelegenheid van het 4-jarig bestaan van het museum van de Mierlose voetbalverzamelaar Jos Lenssen. De rondleidingen in het museum, gevestigd in hotel HUP, Arkweg 3 te Mierlo start om 13.00 uur op zaterdag 1 april en om 11.00 uur op zondag 2 april bij de hoofdingang van het hotel. Vlaai van de maand
Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Geldrop-Mierlo verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Godfried de Vocht? Stuur dan een e-mail naar redactie@geldrop-mierlo24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van Geldrop-Mierlo dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug