Luister
muziek
5 november 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand november voor organisatie Dorpsquiz Geldrop

GELDROP - Vrijdagavond werd de organisatie van Dorpsquiz Geldrop tijdens de teamcaptainsavond verrast met een overheerlijke chipolatavlaai van bakkerij Godfried de Vocht. Zij organiseren dit jaar voor de vijfde maal de dorpsquiz iin Geldrop. Vele honderden fanatieke quizzers moeten de leukste vragen beantwoorden en grappigste opdrachten uitvoeren.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Dit jaar is de dorpsquiz Geldrop op zaterdag 19 november en gaan ruim 800 deelnemers verdeeld over dertig teams strijden om de eeuwige roem en winnaar van de dorpsquiz 2022. De vrijwilligers stoppen jaarlijks veel tijd in de quiz zodat anderen een heerlijke quizavond hebben en de week erop bij de prijsuitreiking een gezellige feestavond. Reden genoeg om deze groep vrijwilligers te verrassen met de vlaai van de maand november.

Wil jij ook een vrijwilliger of groep vrijwilligers uit onze gemeente in het zonnetje zetten en verrassen met een overheerlijke vlaai van Bakkerij Godfried de Vocht, stuur dan een e-mail naar redactie@geldrop-mierlo24.nl en wie weet staan wij volgende maand dan wel bij jou voor de deur!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug