Luister
muziek
7 januari 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand januari naar Wintersfeer Geldrop

GELDROP - Deze week werd de vlaai van de maand januari uitgereikt in Geldrop en wel aan Wintersfeer Geldrop. Voor de tiende maal werd er een ijsbaan aangelegd op het horecaplein in Geldrop. Bijna tachtig vrijwilligers zorgen voor maar liefst vier weken ijspret in Geldrop.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

De cameraploeg van geldrop-mierlo24 verraste Carin van de Waterbeemd, een van de vrijwilligers van Wintersfeer Geldrop, die de vlaai in ontvangst nam voor de hele organisatie. Zij ontving een heerlijke Christoffel speciaal vlaai van bakkerij Godfried de Vocht. Zondag 8 januari is helaas alweer de laatste dag van Wintersfeer Geldrop maar wat was het een mooie happening deze tiende editie die een week extra kende vanwege het tweede lustrum. Ook volgend jaar zal er weer een Wintersfeer Geldrop georganiseerd worden.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Geldrop-Mierlo verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Godfried de Vocht? Stuur dan een e-mail naar redactie@geldrop-mierlo24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van Geldrop-Mierlo dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug