Luister
muziek
18 februari 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Genomineerden voor het sportgala stellen zich voor: Mick van de Burgt

GELDROP-MIERLO - De genomineerde voor het Sportgala Geldrop-Mierlo 2021 zijn bekend. Stemmen kan nog tot 20 maart via de website van Leef Geldrop-Mierlo. Wij van Geldrop-Mierlo24 vinden het belangrijk dat jullie weten op wie je kunt stemmen en waarom. Daarom gaan wij de komende tijd de genomineerden aan jullie voorstellen. Onderstaand de vijfde genomineerde die zich aan jullie voorstelt. Dit keer Mick van de Burgt van voetbalvereniging Mifano, genomineerd voor sporttalent van het jaar 2021.


Mierlonaar Mick van de Burgt, 16 jaar is genomineerd als Talent tot en met 18 jaar.
Mick is reeds jaren lid van Mifano en al vanaf zijn jeugd was zichtbaar dat het een bijzonder voetbaltalent was. Hij speelde ook altijd in de hoogste jeugdelftallen en stak met kop en schouder boven zijn teamgenoten uit. Thans is hij ingedeeld, gelet op zijn leeftijd, bij Mifano O-17. Mick betreft echter zo’n talentvolle speler dat hij bij de start van de competitie zijn entree heeft gemaakt bij het vaandelteam van Mifano. Binnen no-time is hij een vaste waarde geworden in Mifano 1, speelt als een ervaren speler, waarbij zijn voetbal talent duidelijk zichtbaar is. Mick is nagenoeg op elke plaats inzetbaar en heeft daarbij een scorend vermogen.
Als 16 jarige reeds een basisspeler zijn in Mifano 1 mag al een bijzondere prestatie genoemd worden. Hij gaat in de toekomst nog hoge ogen gooien en de nodige bijzondere prestaties behalen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug