Luister
muziek
17 februari 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

Genomineerden voor het sportgala stellen zich voor: Fleur Sprengers

GELDROP-MIERLO - De genomineerde voor het Sportgala Geldrop-Mierlo 2021 zijn bekend. Stemmen kan nog tot 20 maart via de website van Leef Geldrop-Mierlo. Wij van Geldrop-Mierlo24 vinden het belangrijk dat jullie weten op wie je kunt stemmen en waarom. Daarom gaan wij de komende tijd de genomineerden aan jullie voorstellen. Onderstaand de vierde genomineerde die zich aan jullie voorstelt. Dit keer Fleur Sprengers van tennisvereniging De Mast, genomineerd voor sporttalent van het jaar 2021. 

Fleur is begonnen met tennis toen ze 5 jaar oud was. Ze is haar hele jeugdperiode al lid van tennisvereniging De Mast. Ze hoort al een aantal jaren bij de beste 15 meisjes uit 2006 in Nederland. Fleur traint 12 u per week bij tennisschool Amjoy in Veldhoven. Als het in haar schema past tennist ze op vrijdagavond ook mee op de jeugdavond bij de Mast.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Fleur zit in 4 vwo op het Augustinianum. Door goede samenwerking met school valt tennis en school goed te combineren. In de weekenden heeft Fleur vaak toernooien binnen de junior tour. Deze tellen mee voor de juniorenranglijst in Nederland.

Fleur goes international
Komend jaar hoopt Fleur haar eerste punten op de internationale ranglijst te verdienen. Ze zal voornamelijk de internationale toernooien in Nederland spelen, maar zou ook graag in het buitenland toernooien spelen. Door de reis- en verblijfskosten is dit vrij prijzig. Fleur is begonnen met een bijbaantje om zo te kunnen sparen voor dit buitenlandavontuur. Als Fleur klaar is met haar vwo wil ze proberen een beurs te krijgen om in de VS college tennis te gaan spelen.

Stem op Fleur!
Je kunt nog t/m 20 maart op Fleur stemmen via https://www.leefgeldrop-mierlo.nl/sportgala2021

Lijkt het jou ook leuk om te tennissen bij De Mast? Je mag vrijblijvend 3 keer op vrijdagavond meespelen tijdens de jeugdavond: mogelijk zelfs met Fleur! Meld je van te voren aan via jeugdtennis@de-mast.nl

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug