Luister
muziek
19 februari 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

Genomineerden voor het sportgala stellen zich voor: René Taal

GELDROP-MIERLO - De genomineerde voor het Sportgala Geldrop-Mierlo 2021 zijn bekend. Stemmen kan nog tot 20 maart via de website van Leef Geldrop-Mierlo. Wij van Geldrop-Mierlo24 vinden het belangrijk dat jullie weten op wie je kunt stemmen en waarom. Daarom gaan wij de komende tijd de genomineerden aan jullie voorstellen. Onderstaand de zesde genomineerde die zich aan jullie voorstelt. Dit keer René Taal van voetbalvereniging Mifano, genomineerd voor sportcoach van het jaar.


geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Mierlonaar René Taal is genomineerd als coach van het jaar. René is al vanaf zijn prille jeugd 30 jaar lid van Mifano. Naast zijn eigen voetbalcarrière is hij sinds 2003 onafgebroken een zeer gewaardeerd trainer, coach en leider van menig jeugdelftal. Daarnaast is hij reeds langere tijd bestuurslid en de contactpersoon voor Mifano richting diverse instanties.
René is enorm actief binnen de vereniging en richt zich met name de laatste jaren op het begeleiden, trainen en coachen van de jongste leden van Mifano (de zogenaamde mini’s en pupillen). Hij instrueert, coacht, enthousiasmeert en motiveert deze spelertjes in hun spel en zorgt hierbij voor enorm veel voetbalplezier bij deze kinderen. Die groep die hij begeleidt bestaat uit diverse teams en teampjes.
Mede door zijn toedoen is er een enorme groei aan spelersaanwas in deze categorie ontstaan. Hij zorgt voor de andere trainers voor voorlichtingsmateriaal en oefenstof. Hij is (mede) initiator en opsteller van diverse plannen binnen de vereniging. René is reeds jarenlang een actieve duizendpoot binnen Mifano. Mede door zijn toedoen is de kwaliteit van het jeugdvoetbal bij Mifano naar een hoger level gebracht zonder afbreuk te doen aan het voetbalplezier. Een topcoach pur sang.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug