Luister
muziek
16 juli 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Ontdek jouw sportvereniging in Geldrop-Mierlo!

GELDROP-MIERLO - Deelnemende sportverenigingen/-organisaties uit Geldrop-Mierlo willen alle mensen laten zien hoe leuk sporten is!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Tijdens de Ontdek jouw Sport op zaterdag 23 juli zetten meer dan 12 sportaanbieders in Geldrop en Mierlo hun deuren open en kan iedereen de hele dag gratis de sporten ervaren die hij/zij/hen wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over deze dag en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen. Iedereen is welkom, of je 2 jaar bent of 100!

Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past echt bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 23 juli om dit te ervaren. In samenwerking met het Sportakkoord Geldrop-Mierlo en Fit & Pit zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 23 juli 2022 hun deuren open. Met elkaar maken we er weer een feestje van!

Waar en wanneer
Data: 23 juli 2022
Routes: Je kunt je eigen route bepalen. Afhankelijk naar welke sport je toe wilt.

Inschrijving
Er zijn geen kosten aan verbonden. Alle verenigingen bieden hun sport(en) gratis aan.
Inschrijven kan tot 20 juli 2022 via het inschrijfformulier.

Meer informatie
Praktische informatie over de tocht, de inschrijving en de servicemogelijkheden is te vinden op www.leefgeldrop-mierlo.nl/ontdek-jouw-sport

Doel
Leef!, Sportraad en Fit&Pit wil alle inwoners uit de gemeente Geldrop-Mierlo in beweging krijgen en de kans bieden om gratis kennis te maken met een groot gedeelte van het beweegaanbod dat de sportverenigingen te bieden hebben. Uiteindelijk biedt dit ook de kans aan gezinnen om lid te worden van de sportvereniging die hen het meest aanspreekt.

Heb je moeite om een lidmaatschap te financieren? Neem dan contact op met Stichting Leergeld om te kijken of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug