Luister
Live
21 juni 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

De Mast Bourgondisch open: een zonnige en sportieve tennisweek

GELDROP - Na stilte door corona, was het gelukkig weer zover. De 42e- editie van het tennis toernooi van Tennisvereniging De Mast. Zowel op sportief gebied, als op het gebied van de inwendige mens een geslaagd toernooi. Iedere dag was het weer feest voor deelnemers en toeschouwers. Door het lekkere weer was het extra leuk om te kijken bij de wedstrijden.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

In totaal werden er bijna 300 wedstrijden gespeeld in een week tijd door meer dan 330 deelnemers uit onze regio. Het hoogste niveau werd gespeeld bij de Heren en Dames Dubbel 4. Dit leverde zeer spannende wedstrijden op.

Deelnemers
De clubs uit de regio waren goed vertegenwoordigd onder de deelnemers. Een greep uit de clubs: van TV Heeze tot de De Helze, van Fellenoord tot Lissevoort en van TV Neerkant, TC Leende tot Genneper-parken, E.T.V. Volley en het Helmondse Carolus. Met veel jaarlijks terugkerende deelnemers. “We kijken terug op een geslaagd toernooi: lekker weer, gezellig en zeer sportief. Wederom dankzij de hulp van diverse lokale ondernemers met extra aandacht voor de inwendige mens”, zegt voorzitter van de toernooicommissie Juliette van de Lippe. “ Tot en met de laatste dag is er gestreden om de 1e plaatsen!”

Enkele winnaars van GLTV De Mast
DD4 Fleur Sprenger met Fleur van Tienen van E.T.V. Volley
HD6 Bor Braken en Menno Ouden
DD6 Nuria Starmans en Levi de Vos
HE6 35+ David Sprengers
HD6 35+ Onny Matulessy en Rob Knapen
GD6 35+ Ingrid Maat en Rene Eijkemans
HD7 Don van Vlerken en Teun de Wit
DD7 Sanne Vermeulen en Christel van Lierop
DD7 35+ Joyce Matulessy en Siska Onstenk
GD7 35+ Chris Goedhart en Sylie Hartman
HD8 Maarten Bronswijk en Mark Geertsema
Alle winnaars van dit toernooi zijn te vinden op www.toernooi.nl.

Padel op komst in het najaar!
In het najaar zijn er op De Mast ook 2 nieuwe padel-banen beschikbaar. Hiervoor zal de club diverse clinics gaan organiseren. Meer info via onze website: Home · G.L.T.V. de Mast (de-mast.nl)

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug