Luister
muziek
9 maart 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Genomineerden voor het sportgala stellen zich voor: Lilian Hunting

GELDROP-MIERLO - De genomineerde voor het Sportgala Geldrop-Mierlo 2021 zijn bekend. Stemmen kan nog tot 20 maart via de website van Leef Geldrop-Mierlo. Wij van Geldrop-Mierlo24 vinden het belangrijk dat jullie weten op wie je kunt stemmen en waarom. Daarom gaan wij de komende tijd de genomineerden aan jullie voorstellen. Onderstaand de negende genomineerde die zich aan jullie voorstelt. Dit keer Lilian Hunting van de Mierlose Tennisvereniging, genomineerd voor de sportwaarderingsprijs.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

"In 2012 is Lilian Hunting als hoofdtrainster aangesteld bij onze vereniging. Vanaf dit moment heeft er een frisse nieuwe wind door onze club gewaaid en die waait er nog steeds. Lilian bracht een mooie combinatie op de club van hard werken in een goede sfeer. Er is ruimte voor iedereen om zich op zijn of haar eigen manier te ontwikkelen op de club. Lilian heeft zich een groot deel van haar loopbaan bij MTV voor de jeugdleden ingezet. Met haar eigen ervaring van tennissen op topniveau waar zij jaren heeft gestaan weet zij onze jeugd te motiveren om hun uiterste best te doen, maar leert hun vooral om plezier te hebben in het spel. Dit doet zij bij alle leeftijden, van de jongste jeugd tot aan de jong volwassenen. Daarnaast traint zij ook de volwassen groepen samen met haar 6 andere trainers die bij haar tennisschool in dienst zijn. Dat is niet het enige wat zij doet, Lilian zet zich ook hard in samen met de andere trainers tijdens evenementen, toernooien of andere activiteiten op de club om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Inmiddels is zij al 10 jaar actief bij MTV. Zij heeft gedurende deze 10 jaar een succes weten te maken van onze club. Haar aandeel hierin in onwijs groot geweest en dat zal ook nog zo blijven. Wij hopen op nog 10 jaar meer.

Wij zijn trots op onze vrijwilligster van het jaar, met haar eigen boulevard! Zoals ze zelf zegt: wij zijn blij om deel uit te maken van deze grote familie, want dat heeft zij van MTV gemaakt."

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug