Luister
muziek
22 april 2024 - 08:30
Deel dit artikel:

Mifano 1 deelt punten met Rood-Wit 62 na late gelijkmaker

MIERLO - Mifano leek lange tijd op weg naar een overwinning in hun wedstrijd tegen Rood-Wit 62, maar een doelpunt in blessuretijd zorgde voor een gelijkspel. De wedstrijd begon sterk voor Mifano, met een doelpunt in de 23e minuut dankzij een goede voorzet van Rowan Verberne die werd binnengekopt door Niels Couwenberg. Ondanks enkele andere kansen, slaagde Mifano er niet in om hun voorsprong uit te breiden.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Het keerpunt kwam vlak voor rust toen Nordin de Kort een rode kaart kreeg voor een overtreding, waardoor Mifano met 10 man verder moest. In de tweede helft moest het team proberen om de voorsprong te behouden, maar Rood Wit 62 kwam sterker terug. Ondanks enkele aanvallen van de tegenstander, leek Mifano stand te houden. Echter, een verre voorzet belandde ongelukkig in de verre bovenhoek, waardoor Rood-Wit 62 toch nog op gelijke hoogte kwam.

Door dit gelijkspel moet Mifano in een van de laatste twee wedstrijden punten pakken om niet in de nacompetitie terecht te komen. Hun volgende wedstrijd is op zondag 12 mei uit tegen SPV, met aanvang om 14.30 uur.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug