Luister
muziek
21 april 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Voetbalkamp VV Geldrop 2024

GELDROP - Het langverwachte voetbalkamp van VV Geldrop was eindelijk een feit! Met maar liefst 77 enthousiaste kinderen en 14 begeleiders werd neergestreken bij W’tjeWel in Eersel voor een weekend vol plezier en sportiviteit.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Na een hartelijk openingswoord van voorzitter Peter Verstraaten, werden de bedden opgemaakt en kon het terrein verkend worden. Uiteraard ontbrak een potje voetbal niet. Het avondeten, bestaande uit frietjes en snacks, werd met smaak verorberd voordat het tijd was voor het eerste avondspel: lasergamen in het donker! Een waar lichtspektakel waar alle kinderen volledig in opgingen.

Na een avond vol activiteiten was het tijd om te gaan slapen, al verliep de eerste nacht iets minder rustig dan gehoopt. Maar met een heerlijk ontbijt en ochtendgymnastiek begon de volgende dag vol energie. De kinderen konden zich uitleven met verschillende voetbalspellen, waaronder een snelheidsmeter, panna-kooi en penaltyschieten. Ook stonden er andere activiteiten op het programma, zoals tafeltennis en een avondspel waarbij de kinderen op zoek moesten naar verstopte dieren.

Op zondagochtend stond er een heerlijk Paasontbijt klaar en werd er nog gezocht naar Paaseieren tijdens een speurtocht. Rond het middaguur kwamen de ouders de vermoeide maar voldane kinderen weer ophalen.

Het voetbalkamp was een groot succes, mede dankzij de sponsoring van Albert Heijn Geldrop voor de boodschappen, Bakkerij Van den Broek voor al het brood en Peijnenburg voor de tussendoortjes.

De Activiteitencommissie Jeugd van VV Geldrop kijkt terug op een geslaagd en gezellig eerste voetbalkamp!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug