Luister
muziek
12 april 2024 - 07:00
Deel dit artikel:

Nijntje Beweegwandeling brengt peuters in beweging bij Kasteel Geldrop

GELDROP - Woensdag 10 april vond de Nijntje Beweegwandeling plaats bij het Kasteel Geldrop. Tal van ouders en peuters genoten van een ochtend vol plezier, waarbij ze wandelden, balans- en coördinatieoefeningen uitvoerden en meer te weten kwamen over groente en fruit.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Volgende week staat er nog een wandeling gepland, ditmaal in Mierlo. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor gezinnen die mee willen doen aan dit gratis en gezonde evenement.

De Nijntje Beweegwandeling is speciaal ontworpen voor gezinnen en kinderopvang en biedt een unieke kans om samen in beweging te komen, verschillende soorten groente en fruit te ontdekken en vragen te beantwoorden over gezond eten.

Deelnemers ontvangen een bingokaart waarmee ze onderweg het gevonden eten kunnen afstrepen. Daarnaast is er zelfs een schat verstopt langs de route. Wie zal de speciale gasten zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

De route is ongeveer 1 km lang en er zijn verschillende starttijden beschikbaar tussen 9:00 uur en 10:00 uur. Schrijf je nu in via de website voor deze leuke en leerzame Nijntje Beweegwandeling!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug