Luister
muziek
9 april 2024 - 10:00
Deel dit artikel:

Verbouwing zwembad De Smelen gestart; binnenbad gesloten vanaf 19 mei

GELDROP - De langverwachte verbouwing en renovatie van het binnenbad van zwembad De Smelen in Geldrop is eindelijk begonnen. Vanaf 19 mei tot half september zal het binnenbad volledig gesloten zijn voor publiek.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Hoewel het binnenbad tijdelijk gesloten wordt, blijft het buitenbad gedurende deze periode wel open voor zwemmers. Exploitant Laco onderzoekt momenteel samen met gebruikers naar alternatieve zwemmogelijkheden, mogelijk in andere Laco-zwembaden. Indien dit niet haalbaar blijkt te zijn, overweegt Laco om de contributie van groepen op te schorten, met het buitenbad als mogelijke alternatieve locatie. 

De eerste werkzaamheden zijnvan start gegaan. Er wordt naar gestreefd om de overlast voor bezoekers in de komende weken tot een minimum te beperken, hoewel dit niet altijd te vermijden zal zijn.

De verwachting is dat het zwembad vanaf zondag 19 mei 2024 gesloten zal zijn. Dit betekent dat ook de zwemlessen vanaf dat moment niet meer zullen plaatsvinden in Geldrop. Men hoopt het zwembad medio september 2024 weer te kunnen heropenen. Zwemlessen kunnen eventueel worden voortgezet op andere Laco-locaties, of ze kunnen worden stopgezet en hervat worden zodra het zwembad weer toegankelijk is.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug