Luister
muziek
22 april 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

Straatvoetbal werd dorpsvoetbal: Mierlo maakt zich op voor tweede editie

MIERLO - Na een fenomenale eerste editie is het Mierlose Dorpsvoetbal terug en groter dan ooit tevoren! Wat begon als straatvoetbal, is uitgegroeid tot een dorpsbreed spektakel waar niet alleen buurten en wijken aan deelnemen, maar ook verenigingen en bedrijven de kans krijgen om te strijden voor de begeerde Dorpsvoetbal Bokaal.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De tweede editie van het Mierlose Dorpsvoetbal belooft wederom een feestelijke aangelegenheid te worden, met voorrondes op dinsdag 18 juni en donderdag 20 juni. Op zaterdag 22 juni 2024 culmineert het evenement in de halve finales en een spetterende finale op het prachtige Sportpark "De Ark" in Mierlo.

Maar het Mierlose Dorpsvoetbal is meer dan alleen een sporttoernooi. Na de finales gaat het feest door met een groots feest inclusief DJ Dominic Graat. Teams en toeschouwers worden getrakteerd op gratis hapjes en kunnen genieten van een avond vol vertier.

De kosten voor deelname aan dit geweldige evenement bedragen slechts €10,- per persoon. Teams worden aangemoedigd zich snel aan te melden via de website, want vol is vol!

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website van het Mierlose Dorpsvoetbal en mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest spraakmakende evenementen in Mierlo!

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website van Mierlose Dorpsvoetbal.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug