Luister
muziek
8 april 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

John Vermeulen Fietsen Ronde van Geldrop keert terug op Koningsdag

GELDROP - De populaire John Vermeulen Fietsen Ronde van Geldrop maakt zijn langverwachte terugkeer op Koningsdag 2024! Na een jaar afwezigheid vanwege de pandemie, vinden de wedstrijden dit jaar weer plaats op de oorspronkelijke feestdag.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Waarom zou u vrijwilliger moeten worden voor dit sprankelende evenement? Ten eerste draagt u als vrijwilliger bij aan de bloei van de lokale gemeenschap door te helpen bij het soepel laten verlopen van deze sportieve traditie. U creëert een bruisende sfeer voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Bovendien biedt vrijwilligerswerk uitstekende netwerkmogelijkheden. Ontmoet gelijkgestemde individuen en smeed nieuwe vriendschappen tijdens dit gezellige evenement.

Ten slotte biedt vrijwilligerswerk een diepe voldoening. Niets is zo bevredigend als weten dat uw inzet heeft bijgedragen aan een geslaagde viering van Koningsdag.

Wat voor taken kunt u als vrijwilliger verwachten? U kunt bijvoorbeeld helpen als verkeersregelaar om de veiligheid tijdens de wedstrijden te waarborgen, of zich bezighouden met de catering om ervoor te zorgen dat zowel toeschouwers als vrijwilligers worden voorzien van verfrissingen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen als vrijwilliger, meld u dan aan via de volgende link: Aanmeldingslink Ronde van Geldrop

Laten we samen van deze Koningsdag een onvergetelijk evenement maken voor iedereen! 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug