Luister
muziek
11 april 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

Ontdek de Wijkwandelingen in Geldrop-Mierlo

GELDROP - Liefhebbers van een gezonde en actieve levensstijl opgelet! De Wijkwandelingen, een initiatief om samen met anderen te genieten van een verkwikkende wandeling door het centrum van Geldrop.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Onder begeleiding van een professionele gids en mede enthousiastelingen verken je de natuurlijke schoonheid van Geldrop-Mierlo terwijl je tegelijkertijd werkt aan je eigen gezondheid. Voorafgaand aan de wandeling en tijdens de tocht kun je gratis kleine testjes doen bij de fysiotherapeut om je gezondheid te controleren en tips te krijgen voor een betere lichaamsbeweging.

De Wijkwandelingen beginnen elke donderdag om 10:30 uur vanaf Fysiotherapie de Kleine Dommel. Na de wandeling is er gelegenheid om gezellig samen te komen bij de Weeffabriek voor een verfrissend bakje koffie.

Wil je deelnemen aan deze stimulerende wandelgroep? Meld je dan aan bij Fysiotherapie de Kleine Dommel via telefoonnummer 040-2863019 of stuur een e-mail naar claudia@dekleinedommel.nl.

Deze wandelgroep richt zich specifiek op mensen die willen starten in het centrum van Geldrop. Binnenkort zullen er ook wandelgroepen worden opgestart in andere wijken. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug