muziek
13 November 2023 11:30
Deel dit artikel:

Mifano kansloos in spannende wedstrijd

MIERLO - In de wedstrijd tegen koploper ASV was sprake van weinig krachtsverschil tussen ASV en Mifano maar het was ASV dat de wedstrijd wist te winnen. Er deden zich vanaf het begin van de wedstrijd voor beide doelen weinig gevaarlijke momenten voor. In de 15e minuut kreeg ASV de eerste kans maar de bal werd veel te zacht ingeschoten. Mifano was vooral dreigend via de razendsnelle Rick Smeets en in de 35e minuut was er een kans voor Mifano uit een corner maar de keeper wist via zijn knie te redden. In de 40e minuut kwam ASV op voorsprong . Een vrije trap van Bart Vermeulen leek als voorzet bedoeld maar zonder dat iemand de bal aanraakte verdween deze in het doel. In de 45e minuut was er nog een goede redding van keeper Jesper van Hoek.

geldrop-mierlo24
  / Redactie Geldrop-Mierlo

De tweede helft verliep aanvankelijk zoals de eerste, met weinig kansen voor beide doelen. In de 50e minuut ging aan vrije trap van Mayco Verrijdt net langs, en in de 70e minuut schoor Mayco Verrijdt de bal hard langs het doel. Omdat Mifano steeds meer op de aanval ging kreeg ASV meer ruimte en in de 85e minuut had Mifano geluk dat de bal eerst de paal en daarna de lat raakte. Twee minuten later werd het toch 2-0 door een rake kopbal van Bart Vermeulen na een corner. Uiteindelijk wel een verdiende overwinning omdat Mifano vandaag weinig gevaar kon stichten en ASV wel twee keer scoorde uit de vier kansen die de ploeg kreeg.

Volgende week speelt Mifano thuis tegen Lierop. Aanvang 14.30 uur.