Luister
muziek
07 November 2023 14:00
Deel dit artikel:

LOGO's startcoach programma biedt ideale start voor beginnende hardlopers

GELDROP - Het startcoach-programma van LOGO is de perfecte gelegenheid voor beginnende hardlopers en degenen die na een tijdje weer willen beginnen. Gedurende vier maanden train je twee keer per week en werk je aan het verbeteren van je duurvermogen, snelheid en looptechniek. Het programma is ontworpen om je op je eigen niveau te laten trainen en te groeien als loper. De trainingssessies vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond, van 19:00 uur tot ongeveer 20:30 uur.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Je hebt nog tot en met 21 november 2023 de kans om deel te nemen aan dit programma. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail op tct@logogeldrop.nl.

De kosten voor deelname aan dit programma bedragen € 35,00. Gedurende deze vier maanden word je twee keer per week begeleid door ervaren en enthousiaste trainers.

Om je aan te melden, ga naar de website www.logogeldrop.nl/startcoach en vul het inschrijfformulier in. Dit is een geweldige kans om je hardloopavontuur te starten of te hervatten, dus meld je snel aan!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug