Luister
muziek
2 november 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

KNLTB Najaarscompetitie Tennis bij TPV De Mast Geldrop

GELDROP - Afgelopen weekend, 28 en 29 oktober, heeft TPV De Mast Geldrop de spannende najaarscompetitie tennis afgesloten, met een recordaantal van 18 teams en in totaal 121 enthousiaste deelnemers. Na de voorjaarscompetitie zijn dit de belangrijkste wedstrijden van het jaar voor de tennisliefhebbers bij TPV De Mast.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Dit jaar was de competitie diverser dan ooit, met zowel mannen als vrouwen die deelnamen in verschillende categorieën. De wedstrijden vonden plaats op diverse momenten, waaronder donderdagmiddag en -avond, vrijdagmiddag en -avond (waar maar liefst 8 teams in actie kwamen), en op zaterdagmiddag. De categorieën omvatten Gemengd Dubbel, Dames Dubbel, Heren Dubbel, en Dames en Heren single, waardoor er voor iedereen een passende uitdaging was.

Een opmerkelijke toevoeging aan de competitie dit jaar was de introductie van padel in september en oktober. Padel is de laatste jaren enorm populair geworden en groeit snel in populariteit. TPV De Mast werkt momenteel nauw samen met de gemeente om nieuwe padelbanen te realiseren. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat de club in eigen beheer een padelbaan gaat aanleggen, wat het aanbod voor leden nog verder zal uitbreiden.

De afsluiting van de najaarscompetitie bracht ook enkele kampioenen voort. In diverse klassen werden kampioensteams gehuldigd, waaronder het Dames Dubbelteam op donderdagmiddag en nog een Dames Dubbelteam op zaterdag. Deze overwinningen zijn een ware viering van het harde werk en de toewijding van de spelers bij TPV De Mast.

Met het succes van de najaarscompetitie en de groeiende belangstelling voor padel, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor TPV De Mast Geldrop en zijn toegewijde tennis- en padelspelers.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug