muziek
10 Oktober 2023 11:00
Deel dit artikel:

Eerste nederlaag dit seizoen voor Mifano 1

MIERLO - Mifano heeft de uitwedstrijd tegen ELI met 1-0 verloren. Een wat ongelukkige nederlaag, de ploegen waren het grootste deel van de wedstrijd aan elkaar gewaagd maar een vroeg doelpunt van ELI bleek uiteindelijk beslissend.

geldrop-mierlo24
  / Redactie Geldrop-Mierlo

In het begin van de wedstrijd was ELI iets beter en de eerste de beste kans was direct een doelpunt. In de 8e minuut werd een voorzet van rechts van dichtbij binnengetikt door de nummer 10 van ELI. Mifano kwam gaandeweg beter in de wedstrijd en omdat er weinig krachtsverschil was, waren er ook weinig kansen aan beide kanten. In de 35e minuut kwam de bal na een hele mooie aanval voor de voeten van Nordin de Kort maar zijn schot ging tegen de keeper. Vlak voor rust kreeg Mifano de grootste kans van de gehele wedstrijd. Na een voorzet van Rick Smeets belandde de bal via via bij Rick van de Wijdeven maar zijn schot ging naast.

Ook in de tweede helft was Mifano aanvankelijk wat dreigender en de eerste kans was voor Bas van Sinten in de 51e minuut maar zijn schot werd geblokt. Mifano probeerde van alles maar tot grote kansen leidde dat niet. ELI was alleen dreigend bij uitvallen en in de 80e minuut was er een hele goeie redding van Jesper van Hoek die de 2-0 verhinderde. De laatste echte kans voor Mifano was in de 85e minuut voor Rowan Verberne maar ook zijn schot werd geblokt.

Uiteindelijk na twee overwinningen de eerste nederlaag dit seizoen. Hopelijk kan Mifano de goede start van dit seizoen volgende week voortzetten in de thuiswedstrijd tegen Milheezer Boys. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.