Luister
muziek
25 september 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Proeflessen synchroonzwemmen

EINDHOVEN - De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen, misschien is het wel tijd voor een nieuwe sport? De nationale sportweek is het moment om iets nieuws te proberen!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Houd jij van zwemmen, turnen en dansen? Dan is synchroonzwemmen misschien wel iets voor jou! Dat is namelijk de ideale combinatie tussen deze sporten. In september start een nieuwe reeks van kennismakingslessen. Tijdens de lessen van het PSV Synchroteam leer je de eerste beginselen van deze sport en natuurlijk gaan we ook een stukje zwemmen op muziek. De laatste les staat in het teken van een feestelijke demonstratie van het geleerde dansje in een echt showbadpak, gelukkig weer met publiek! Na afloop kan je met je behaalde zeesterrendiploma instromen bij 1 van de beginnersgroepen.

Het PSV Synchro Team uit Eindhoven is een gezellige vereniging met ruim 60 leden uit de hele regio. Beginnende zwemsters starten in de aanloopcategorie, ze trainen 1 of 2 keer per week in het Ottenbad en in de Tongelreep.

De kennismakingslessen zijn op zaterdag 30 september en 7 oktober van 9:00 tot 10.00, in het ir Ottenbad in Eindhoven. De lessen zijn voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar met minimaal een B diploma. De kosten bedragen slechts 5 euro voor de lessen. Opgeven kan via aanmelden@synchroteameindhoven.nl.  

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug