Luister
muziek
22 september 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

Week van de Ontmoeting

GELDROP-MIERLO - Van 28 september tot en met 4 oktober is iedereen welkom tijdens deze Week van de Ontmoeting.

geldrop-mierlo24
  / LEVgroep
Advertentie

Er worden allerlei leuke, informatieve en gezellige GRATIS activiteiten in Geldrop-Mierlo georganiseerd en aangeboden. Je kunt die week op diverse plekken terecht voor een praatje, een kopje koffie, een nieuwe hobby of nieuwe vrienden. Ga op onderzoek uit en ontdek wat er op verschillende locaties in Geldrop-Mierlo te doen en te beleven is. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Het aanbod is divers. Je kunt bijvoorbeeld handwerken, sporten, naar de film, een spelletje spelen, de natuur ontdekken, creatief bezig zijn, wandelen en nog veel meer! Maak je leven leuker door andere mensen te ontmoeten. Kom alleen of neem iemand mee. Houd de website in de gaten voor actuele aanvullingen en wijzigingen.

Meer info vind je op:
https://www.fitenpitgeldropmierlo.nl/week-van-de-ontmoeting/

Je vindt daar ook het complete programmaboekje!

Donderdag 28 september: Diverse activiteiten in Geldrop-Mierlo. 
een inloop bij het Jozefplein, een soepkar op de markt in Mierlo, volksdansen, handwerken, een Zincafé, een beunbrigade bij het Jongerenwerk in Geldrop, een Avondwandeling in de Coevering en nog veel meer.
Vrijdag 29 september: Vandaag weer vele diverse activiteiten in Geldrop-Mierlo. Zoals bijvoorbeeld de Vrouwencirkel in Geldrop, Kleutergymen in Mierlo, Biljarten in de Kettingstraat, Fitness op het Jozefplein, een Avondje aan de bar in den Akert en nog veel meer!
Zaterdag 30 september: Vandaag diverse activiteiten in Geldrop-Mierlo. Zoals bijvoorbeeld Gratis leuke Films in de Weeffabriek voor alle leeftijden, een liederentafel of Koudwater zwemmen in Nuenen.
Zondag 1 oktober: Vandaag weer diverse activiteiten in Geldrop-Mierlo. Zoals bijvoorbeeld de natuur ontdekken bij het Kasteel in Geldrop, een zondagmiddagwandeling of een spelletjesmiddag.
Maandag 2 oktober: Vandaag diverse activiteiten in Geldrop-Mierlo. Zoals bijvoorbeeld Fitgym voor dames, Info over het Zelfhulpnetwerk, een Taalcafé in de bibliotheek, een potje Koersbal, een kop soep bij de Dreef, een Fotoclub en meer!
Dinsdag 3 oktober: Vandaag zijn er wederom diverse activiteiten in Geldrop-Mierlo. Ontmoet je buren in de Beneden Beekloop, Societeit Curiosa, vind een maatje via de Maatjescaroussel, Walking voetbal in Zesgehuchten, Samen eten voor 55+ers… en nog veel meer!
Woensdag 4 oktober: Vandaag diverse activiteiten in Geldrop-Mierlo. Zoals bijvoorbeeld…kletsen over je kind bij Ouderwijzer, Seniorengym, een infoavond over stoppen met roken, een lezing over paddestoelen bij het kasteel, ga kaarten.. en meer!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug