muziek
20 maart 2023 - 14:00
Deel dit artikel:

Mifano 1 wint na achterstand van Milheezer boys

MIERLO - Mifano mocht vandaag aantreden tegen laagvlieger Milheezer boys. Milheeze begon erg fel en goed aan de wedstrijd en drukte Mifano achteruit. Na 5 minuten was het dan ook Milheeze wat op 0-1 kwam. Een vrije trap van Stijn Broeks werd vrij hard binnen geschoten. Het was aan Mifano om daarna druk te gaan zitten en het kwam er her en der ook iets beter uit. Na 20 minuten kwam Mifano op een 1-1 gelijke stand. Uit een corner van Luc Swinkels was het Mick van de Burgt die de bal via de kluts kon binnen schieten. Milheeze had hier meteen antwoord op, wederom een afstandsschot. Nu van Niels Peters, die erg mooi werd binnen geschoten. Mifano kwam voor rust opnieuw op gelijke hoogte. Een voorzet van Niels van Hauten leek te worden binnen geschoten door Jorg Leenen, wederom uit de kluts dus het was erg lastig te zien. Na rust kwam Mifano beter in de wedstrijd en speelde het meer op de helft van Milheeze. Na een erg goede aanval kwam de pass van Mick van de Burgt aan bij Floris van Hertrooij, die erg rustig bleef en de bal goed binnen schoot. De 4-2 was de mooiste Mifano goal van vandaag. Een hele mooie aanval over meerdere fronten werd uiteindelijk binnen geschoten door Wouter Koolen. In de laatste minuten was er nog ruimte voor 4 wissels. Een mooi moment voor oud selectie spelers Maurice van Hoof en Toby van de Wittenboer die zich beschikbaar hadden gesteld om de selectie te helpen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Uiteindelijk een goede overwinning van Mifano met een aantal mooie goals. Volgende week mag Mifano aantreden tegen MVC.
LET OP: Aanvangstijd is 14:00 uur.