Luister
muziek
15 februari 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Nieuwe serie clinics padel TPV De Mast en interessant lidmaatschap

GELDROP - De ‘nieuwe’ padelbanen op TPV De Mast zijn de afgelopen maanden al goed gebruikt. Voor kennismakingslessen en voor vele uren sportief spel. Op donderdag 23 en zaterdag 25 februari zijn er weer clinics gepland. Voor tijdstippen, verdere informatie en opgeven zie www.de-mast.nl > padel > clinics. Let op vol=vol!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Padel is een mengeling van tennis en squash. Je speelt het met 4 spelers op een veld van 10 bij 20 meter. Dat heeft glazen wanden aan de voor- en achterzijde en deels aan de zijkant, waar de bal tegenaan geslagen kan worden. Padel is een populaire sport. Je kunt na 10 minuten al een aardig balletje overslaan. Verder is fysieke kracht minder van belang: vrouwen, mannen, ouderen en kinderen kunnen daardoor samen spelen. Qua kosten valt het mee: sportkleding, een racket kun je al vanaf 45 euro aanschaffen en sportschoenen met visgraatmotief op de zolen.

Proeflidmaatschap padel en tennis
Een proeflidmaatschap voor jong en oud is een compact lidmaatschapspakket van 3 maanden en is een ideaal middel om kennis te maken met padel en tennis.

Samengevat:
· 3 maanden lidmaatschap (eenmalig) voor € 40,- (elke 1e van de maand starten) incl. KNLTB-lidmaatschapspas, stopt automatisch;
· Ben je in 2023 nog geen 18 jaar dan betaal je slechts € 20,-;
· Padelrackets zijn te leen bij de club;
· Deelnemen aan de lessen voor padel en tennis tegen club- tarief;
· Meedoen aan KNLTB toernooien en clubactiviteiten.

Meer informatie: G.L.T.V. de Mast

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug