Luister
muziek
27 november 2022 - 12:00
Deel dit artikel:

Kerstshow Rolschaatsvereniging Olympia

MIERLO - Rolschaatsvereniging Olympia uit Mierlo voert op zaterdag 17 en zondag 18 december haar traditionele kerstrolschaatsshow op in sporthal De Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Na twee jaar verplichte pauze door corona mogen we ons weer opmaken voor een show gevuld met glitter, glamour en kerstlichtjes. Het thema van de kerstshow is de adventskalender. De luikjes van de adventskalender geven een kijkje in wondere werelden, bijzondere avonturen en exclusieve feesten.

Alle 65 leden van onze vereniging in de leeftijd van 4 t/m 44 jaar zullen je verbazen met wat zij kunnen op rolschaatsen. De kerstshow is echt een middag of avondje uit voor het hele gezin. Een beter begin van de kerstperiode is er niet! Op zaterdag begint de kerstrolschaatsshow om 19:30 uur. Op zondag om 12:00 en om 16:00 uur.

Voor kinderen tot en met 12 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop 8 euro en aan de kassa 10 euro. Voor volwassenen is dat 14 euro in de voorverkoop en 16 euro aan de kassa.

Toegangsbewijzen kunnen gekocht worden via onze website: rvolympia.nl, per telefoon op: 0492-236023, per e-mail: kerstshow@rvolympia.nl en contant bij de Plus supermarkt van Doornmalen in Mierlo. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug