Luister
muziek
17 november 2022 - 12:00
Deel dit artikel:

Hockey Geldrop, Play Hockey en Indian Maharadja verlengen succesvolle sponsorrelatie met 4 jaar

GELDROP - Al ruim 10 jaar heeft Hockey Geldrop een partnership met Play Hockey uit Leende, voorheen Verest Sport en Schoenen. Play Hockey verzorgt sinds 3 jaar samen met het mooie sportmerk Indian Maharadja de teamkleding van alle prestatieteams van Hockey Geldrop.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De kleding wordt drie jaar gedragen en daarna vervangen. Tijdens de Coronapandemie is er minder gehockeyd en getraind waardoor de kleding minder is gedragen. In overleg met Play Hockey, Indian Maharadja en de overige kleding sponsoren is afgesproken om de huidige kleding een jaar langer te gebruiken. Het langer gebruiken van de kleding draagt bij aan de duurzaamheid, iets waar de sponsoren en Hockey Geldrop volledig achter staan. Ook wordt door het langer dragen van de kleding geld bespaard. Hockey Geldrop zal dit geld aanwenden voor de breedte sport. Dit zijn alle recreatie teams, de hockeyschool (6 jaar of ouder), funky hockey (allerkleinsten jonger dan 6 jaar) en de bengelbende.

Ook sponsor worden bij de leukste club van Geldrop? Mail ons sponsoring@hockey-geldrop.nl en vraag naar de mogelijkheden. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug