Luister
muziek
4 juli 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Goed bezochte clinic en demo-wedstrijden bij De Mast

GELDROP - De lustrumcommissie heeft afgelopen weekend een mooi feestprogramma neergezet. Vanaf einde middag waren leden uitgenodigd om deel te nemen aan een clinic. Aansluitend konden zij, heerlijk in het zonnetje, naar een promotiewedstrijd kijken op top-niveau.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Indy de Vroome (WTA ranking 258) en eigen trainer Phillis Vanenburg (voormalig jeugd-international) speelden een mooie mix-partij samen met Jochem Mol (ELTV top 30) en Bart Beks (ATP dubbel ranking 174). Prachtig om te zien! Zeker ook door de belangrijke rol van de ‘ballenmeisjes’ van De Mast.

Feestelijk programma
Aansluitend aan de promotiewedstrijd, konden leden genieten van een gezellige bbq. Het toetje bestond uit een quiz waarbij er zeer fanatiek gestreden werd om de winst. Daarna gingen de voetjes van de vloer en werd er tot laat gedanst op de speciale dansvloer op het terras. Kortom: een geslaagd jubileumfeest! “Het was goed toeven op De Mast, zeker met dit weer: we kijken terug op een geslaagd event speciaal voor onze leden”, zegt een tevreden Hans Grundemann namens de lustrumcommissie. Begin september vindt er nog een beach-tennis toernooi plaats op De Mast, als onderdeel van de lustrumactiviteiten.

Padel op komst
In het najaar is De Mast 2 padelbanen rijker. Op de website van De Mast is de komende maanden steeds meer informatie te vinden over Padel: https://www.de-mast.nl/ Of stuur je vraag naar padel@de-mast.nl

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug