muziek
16 mei 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Mifano 1 wint met grote cijfers

MIERLO - Na de ruime overwinning op HHV mocht Mifano vandaag aantreden tegen SSE. Mifano was meteen de bovenliggende partij en had na acht minuten spelen eigenlijk al voor moeten staan. Na een pass van Rowan Verberne ging het schot van Maurice van Hoof naast. Na dertien minuten spelen was het wel raak voor Mifano. Na een goede pass van Niels van Hauten kwam de bal bij Luc Swinkels, hij nam deze goed mee en verschalkte de keeper met een hoge bal. Tien minuten later was het wederom Luc Swinkels die het net wist te vinden, na een corner van Rowan Verberne kopte hij de bal binnen. SSE maakte de wedstrijd nog even spannend door een kopgoal van Erwin Altena, maar lang duurde dit niet. Net voor rust vergrootte Mifano de voorsprong weer door een goal wederom van Luc Swinkels en een goede goal van Maurice van Hoof na een pass van Rowan Verberne.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Na rust ging Mifano vrolijk door met scoren. De 5-1 kwam op naam van Wouter Koolen na een goede pass van Maurice van Hoof. Nog geen minuut later lag ook de zesde goal in het net, na wederom een pass van Maurice van Hoof was het deze keer Rowan Verberne die de bal binnen schoot. Vijf minuten later lag ook nummer zeven in het doel. Een voorzet van Rowan Verberne werd binnengekopt door aanvoerder Paul Donkers. Tien minuten voor tijd was er een mooi moment voor doelman Jesper van Hoek. Met zijn zeventien jaar oud mocht hij zijn debuut maken in het eerste elftal. Het slotakkoord was vandaag voor Bas van Sinten, hij zette de 8-1 op het scorebord.

Voor de supporters was het wederom weer genieten vandaag in het zonnetje. Acht goals vanuit Mifano en een goede overwinning. Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen ONDO op het programma. Een weerzien met oud trainer Harold van Doorn.