muziek
14 mei 2022 - 11:00
Deel dit artikel:

Mifano 1 wint royaal van HVV

MIERLO - Mifano mocht afgelopen week op de donderdagavond aantreden tegen HVV een altijd moeilijke tegenstander. Maar Mifano liet meteen zien vol voor de winst te gaan. Binnen de minuut stond de voorsprong al op het scorebord. Rowan Verberne onderschepte de bal op het middenveld en wist van een meter of vijfenveertig de keeper te passeren. Ook de 2-0 lag er al snel in. Een vrije trap van Rowan Verberne werd strak in de linker bovenhoek binnen geschoten. Mifano had de smaak te pakken en maakte voor het half uur spelen ook de 3-0. Een voorzet van Wouter Koolen kon worden binnen gekopt door Mick van de Burgt. Na een goede individuele actie was het Rowan Verberne die met een geplaatst schot de 4-0 binnen schoot. Voor rust wist Rowan ook de 5-0 nog te maken. Na een goed overstapje van Wouter Koolen kwam de bal terecht bij Rowan Verberne die de bal goed binnen schoot. Mifano ging met een 5-0 voorsprong de rust in en de eerste helft was voor de supporters om van te genieten.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

De tweede helft ging HVV wat proberen te forceren en zakte Mifano wat terug. Dit resulteerde uiteindelijk ook in een goal van HVV. Een vrije trap van Zoair Elmaach werd in de muur van richting veranderd waardoor keeper Rick van Hoof kansloos was. HVV liet het wat lopen en Mifano kreeg vooral veel ruimte in de omschakeling. Een kopgoal van Kevin van Elven werd nog afgekeurd vanwege buitenspel, maar uiteindelijk wist Mifano toch nog een treffer te maken in de 2e helft. Een schot van invaller Niels Couwenberg kon nog gered worden door de keeper maar de Rebound was voor Maurice van Hoof. Eindstand 6-1.

Een goede wedstrijd van Mifano waarin ze hebben laten zien dat ze het scoren van doelpunten niet verleerd zijn. Aanstaande zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma, thuis tegen SSE.