muziek
9 mei 2022 - 13:00
Deel dit artikel:

Mifano weet niet te winnen in uitwedstrijd tegen Spv

MIERLO - Afgelopen zondag stond voor Mifano de uitwedstrijd tegen Spv op het programma. De thuiswedstrijd eindigde in 3-3, maar zo'n spektakel werd het helaas vandaag niet. De eerste kans van de wedstrijd was voor Rowan Verberne, maar zijn schot ging naast het doel. De wedstrijd werd vaak onderbroken door de scheidsrechter waardoor het spel er van beiden kanten niet echt beter op werd. Net voor rust kreeg de aanvoerder van Spv, Max van Duursen twee keer geel waardoor hij vervroegd kon gaan douchen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Mifano speelde de hele tweede helft met een man meer, maar wist dit voordeel niet te benutten. Tien minuten na rust kwam Spv op voorsprong. Uit een vrije trap kon Bram Rijnders de bal binnen koppen. Er was wel nog een grote kans voor Wouter Koolen maar zijn bal belandde op de lat. Spv wist nogmaals het net te vinden. Toon van Lierop kwam vrij en kon de bal binnen schieten. Mifano ging nog op zoek naar een goal, maar echt grote kansen kreeg het niet meer.