Luister
muziek
24 april 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

De 80ste Ronde van Geldrop

GELDROP - Na twee jaar van afwezigheid wordt dit jaar voor wielrenners in diverse categorieën en alle wielerliefhebbers eindelijk weer de Ronde van Geldrop georganiseerd. Deze tachtigste editie vind plaats op zondag 24 april 2022. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De straten van Zesgehuchten zijn ook deze editie weer het decor van een waar wielerspektakel.

Deze editie begint het programma om 11 uur met de wedstrijd voor Nieuwelingen meisjes en Junioren dames. Deze zullen strijden in een wedstrijd over 40 kilmeter.

Voor de organiserende vereniging TML Dommelstreek zullen Junior Lieke Beks uit Heeze en Nieuweling Eva van Beek die voorbij haar eigen deur komt tijdens de wedstrijd uit komen.

Aansluitend is het de beurt aan de jongens. Om 12:15 uur de nieuwelingen waar Jelle Peters en Quint Meuese uit Eindhoven, Mees Berkhof uit Nuenen en Bram Langenhuizen uit Heeze in de kleuren van TML Dommelstreek zullen fietsen.

Om 13:30 uur is het de beurt aan de Junioren om zich met elkaar te meten.

Rond 15:15 uur zullen de Elite en Belofte renners starten voor een wedstrijd over 80 kilometer. Van de organiserende vereniging staat zowel Eliterenner Pieter van Oirschot uit Best, die de vorige editie van deze wedstrijd won als Belofterenner, als Pieter de Groof uit Heeze die tijdens de vorige editie nog op de eerste plaats bij de Junioren eindigde aan de finish. Zij zullen hard moeten strijden om hun favorietenrol waar te maken, want alle 100 startplaatsen zijn al vergeven op het moment van dit schrijven.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug