muziek
19 april 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Koploper Stiphout te sterk voor Mifano 1

MIERLO - Mifano mocht vandaag aantreden tegen koploper Stiphout. De eerste helft ging gelijk op, maar de echte kansen bleven uit. De eerste grote kans was voor Stiphout. Een scherpe voorzet kon net niet aangeraakt worden waardoor deze uiteindelijk voorlangs ging. Na ruim een half uur spelen kwam Stiphout op voorsprong. Max Tersteeg speelde drie Mifano spelers uit en schoot de bal in het doel. Net voor rust kon Stiphout de voorsprong uitbreiden, maar het schot van Milan van Maaswaal ging er via de onderkant van de lat net niet in. Na rust was het Stiphout wat goed uit de kleedkamer kwam, en ook binnen een paar minuten de voorsprong groter maakte. Met twee rake kopballen van Milan van Maaswaal en Bram Prinsen, stond het 3-0. Mifano kreeg weinig kansen en Stiphout bleef gevaarlijk. Een kwartier voor tijd zette Milan van Maaswaal met zijn derde goal de 4-0 op het scorebord. Mifano deed meteen daarna wat terug. Een prachtig afstandsschot van Maurice van Hoof betekende de 4-1. Maurice van Hoof zorgde ook nog voor de 4-2 nadat hij een speler van Stiphout goed voorbij ging en in de korte hoek de bal binnen schoot. Meer zat er voor Mifano helaas niet meer in.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Helaas geen drie punten afgelopen zondag voor Mifano. Volgende week staat de wedstrijd tegen laagvlieger ASV'33 op het programma. LET OP : Deze wedstrijd word gespeeld op het sportpark van ASV'33.