Luister
muziek
19 Juli 2024 14:15
Deel dit artikel:

Derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse: Drukte, bijzondere ontmoetingen en de Zevenheuvelenweg

GELDROP - De derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse was bijzonder en druk voor Ton en Carolien van Eerde. "Het was erg druk met veel smalle wegen en meer deelnemers dan in voorgaande jaren," vertelt Ton. Een koffiepauze om 10:00 uur liep uit tot meer dan 25 minuten wachten, maar de koffie was het wachten waard. "We hadden veel tijd om te praten met anderen, zoals een Engelse militair die vertelde dat zijn groep vanaf maandag geen alcohol mocht drinken vanwege imago en problemen. Later vertelde een Nederlandse militair dat het beste water door de brouwerij gaat."

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De route door Groesbeek en over de Zevenheuvelenweg was fantastisch. "Wat een mensen, sfeer, muziek en campers langs de weg," aldus Ton. Helaas kreeg Carolien gedurende de dag wat fysieke problemen, vooral door de warmte. "Hopelijk doet een goede nachtrust haar goed. Wat dat betreft komt het wel goed uit dat we morgen allemaal 10 km minder lopen."

Ton en Carolien verwachten morgen, de laatste dag, tussen 13:00 en 14:00 uur aan te komen. Volg hun tocht verder via de 4Daagse app en steun hun goede doel.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug