Luister
muziek
25 Juni 2024 14:15
Deel dit artikel:

Team VDS automotive wint Mierloos Dorpsvoetbal toernooi 2024

MIERLO - Terugkijkend op de tweede editie van het Mierloos Dorpsvoetbal toernooi 2024, dan kunnen zowel deelnemers, publiek als organisatie terugkijken op een mooi en geslaagd toernooi met VDS automotive als uitstekend toernooiwinnaar.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Manou van der Linden
Advertentie

De organisatie van Dorpsvoetbal Mierlo dat het toernooi voor de tweede keer organiseerde onder auspiciën van voetbalvereniging Mifano, kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Twintig teams, maar liefst vijf meer dan vorig jaar streden afgelopen week om de eer. Gezien de enthousiaste geluiden en de leuke feedback richting organisatie na afloop van het sportieve en gezellige toernooi kan het aantal teams volgend jaar zomaar hoger zijn.

Waren de weersomstandigheden tijdens de eerste speelavond op dinsdag 18 juni voor de bezoekers een beetje spelbreker. De andere twee avonden was het heerlijk voetbalweer en trokken de wedstrijden op sportpark De Ark in Mierlo flink wat supporters en andere belangstellenden.

Volop belangstelling
Na de voorrondes op dinsdag en donderdag bleven er uiteindelijk zestien teams over die tijdens de finaleavond op zaterdag 22 juni onderling gingen uitmaken wie uiteindelijk mochten aantreden tijdens de grote finale. Het waren de teams van CV de Kersepit en VDS automotive die mochten strijden om de hoogste voetbaleer en de Dorpsvoetbal Wisseltrofee.

Het werd een spannende pot voetbal met uit eindelijk VDS automotive als terechte winnaar. Door doelpunten van Richard van de Kerkhof, Rowan Verberne en Kevin Verberne ging de winst en de eerste prijs naar het team waar ook de nieuwe hoofdtrainer van Mifano Richard van de Kerkhof deel van uitmaakt. Het tegendoelpunt van CV de Kersepit kwam op naam van Philip van Gerven.

Mooi en geslaagd toernooi
Naast de eerste en tweede prijs en de Dorpsvoetbal Wisseltrofee reikte oud-PSV voetballer Tommy van der Leegte ook de prijzen uit aan de topscorer van het toernooi Gijs Abels (Team Intertoys met 14 goals) en de sportiviteitsprijs voor het team van de Plus Mierlo.

Terugkijkend op het toernooi door de organisatie dan kan kort maar krachtig worden gezegd dat de 2e editie van het Dorpsvoetbal toernooi in Mierlo een mooi en geslaagd toernooi was! Met dank aan de scheidsrechters, vrijwilligers, sponsoren, deelnemende teams en een prima organisatie door de Commissie Dorpsvoetbal Mierlo van voetbalvereniging Mifano.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug