Luister
muziek
24 Juni 2024 09:25
Deel dit artikel:

Stralend succes voor Beachvolleybal in Geldrop

GELDROP - Het Marktplein in het centrum van Geldrop was afgelopen weekend het toneel van het jaarlijkse Beachvolleybal evenement. Onder een stralende zon en met heerlijk zomers weer genoten deelnemers en toeschouwers van twee dagen vol sportief plezier en competitie.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Rudi Deinum
Advertentie

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni streden teams vol enthousiasme op de speciaal aangelegde zandvelden. De sfeer werd nog feestelijker door de sfeervolle muziek die door de speakers schalde, waardoor het publiek zich meteen in tropische sferen waande.

De deelnemers, die in teams van vrienden, familie of collega's deelnamen, gaven het beste van zichzelf. Er werd volop gejuicht, aangemoedigd en gelachen, wat zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die erbij was. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement en hoopt volgend jaar weer zoveel enthousiaste volleyballers en toeschouwers te mogen verwelkomen.

Dankzij het perfecte weer en de gezellige ambiance werd het Beachvolleybal evenement 2024 een absoluut hoogtepunt van de zomer in Geldrop!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug