Luister
muziek
29 maart 2024 - 14:30
Deel dit artikel:

Gemeente overweegt uitbreiding sportpark Oudvensestraat in Mierlo

MIERLO - De gemeente Geldrop-Mierlo heeft plannen aangekondigd om het huidige sportpark aan de Oudvensestraat in Mierlo uit te breiden richting het zuiden. Dit initiatief zou de mogelijkheid bieden om naast de bestaande accommodatie voor de hockeyclub ook andere sportvoorzieningen te realiseren, eventueel inclusief een clubgebouw en/of sporthal. Momenteel bevindt zich een bestemmingsplan in de procedurefase, waar de gemeenteraad binnenkort een beslissing over zal nemen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Het beoogde plangebied grenst nabij het centrum van Mierlo, wat het aantrekkelijk maakt voor diverse invullingen buiten de sportsector. Een van de overwegingen is bijvoorbeeld woningbouw, die zou kunnen aansluiten bij de lopende woningbouwplannen in het omliggende gebied. Binnen het kader van de sportparkuitbreiding wordt ook gesproken over de mogelijke verplaatsing van de Mierlose Tennisvereniging (MTV) naar deze locatie, ondanks de recente renovatie van hun huidige sportcomplex.

Het CDA Geldrop-Mierlo streeft ernaar om de mening van de inwoners te peilen over de meest geschikte bestemming voor de locatie Oudvensestraat. Als inwoner wordt u uitgenodigd om uw mening te geven over dit onderwerp. Jullie feedback en suggesties kunnen bijdragen aan de besluitvorming omtrent de toekomstige ontwikkeling van dit belangrijke gebied.

Om uw reactie te geven, kunt u hier klikken om de enquête in te vullen en uw stem te laten horen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug