Luister
muziek
2 maart 2024 - 11:30
Deel dit artikel:

Miranda Verdouw neemt afscheid van gemeenteraad Geldrop-Mierlo

GELDROP-MIERLO - Na ruim een decennium van toegewijde dienst in de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, kondigt Miranda Verdouw aan dat het tijd is om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Sinds 2010 heeft ze zich ingezet voor een mooier en socialer Geldrop-Mierlo, met een kort uitstapje als wethouder. Nu is het moment aangebroken om haar bijdrage op een andere manier te leveren.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Samen Geldrop-Mierlo
Advertentie

Verdouw zal haar politieke rol verruilen voor een positie bij welzijnsorganisatie LEVgroep, waar ze aan de slag zal gaan als LEVnetwerker/jongerenwerker. Haar besluit om de gemeenteraad te verlaten komt met gemengde gevoelens. "Het is tijd om verder te gaan en het jongerenwerk heeft altijd mijn interesse gehad. Het team dat doorgaat met SAMEN is er klaar voor en dat maakte mijn besluit wel wat makkelijker," deelde ze mee.

Tijdens de raadsvergadering op 25 maart zal Miranda Verdouw afscheid nemen. Daarbij zal Daan Jansen worden geïnstalleerd als fractievoorzitter, terwijl het huidige commissielid Pieter van de Vossenberg de positie van gemeenteraadslid zal innemen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug