Luister
muziek
7 februari 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Situatie gymzalen Strabrecht College

GELDROP - Na een periode van onzekerheid over de toekomst van de gymzalen bij het Strabrecht College, is er nu meer duidelijkheid. De gemeenteraad heeft de nieuwbouwplannen niet goedgekeurd, waardoor het college van het Strabrecht College nu werkt aan een renovatieplan.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Het plan voor renovatie is onlangs ingediend en onafhankelijk getoetst, samen met de plannen van de afgelopen twee jaar. Het streven is om tijdens de gemeenteraadsvergadering van maart met een concreet voorstel te komen. De gemeenteraad heeft duidelijk aangegeven de voorkeur te geven aan renovatie, en de plannen zijn hier nu op gebaseerd.

Een van de belangrijke aspecten van de renovatie is de huidige staat van de gymzalen. Gedurende de afgelopen twee jaar is er geen onderhoud uitgevoerd en zijn er ook geen aanvragen gedaan voor gas-, water- en elektriciteitsaansluitingen. Hierdoor is er nu dringend behoefte aan renovatie.

Naast de gymzalen zijn ook de sportvelden in het renovatieplan meegenomen. Momenteel wachten zowel de gymzalen als de sportvelden op renovatie, wat ook invloed heeft op de inrichting van het terrein en de bouw van appartementen in de omgeving.

De focus ligt nu op het afronden van het renovatieplan, zodat er spoedig stappen kunnen worden gezet om de gymzalen en sportvelden weer in optimale staat te brengen. Wat de kosten exact zullen zijn en wie deze gaan dragen is op dit moment nog niet bekend. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug