Luister
muziek
08 November 2023 17:30
Deel dit artikel:

Kortingsbonnen keren terug naar Mierlose Kermis in 2024

MIERLO - Goed nieuws voor kermisliefhebbers in Mierlo! In 2024 kunnen bezoekers van de Mierlose kermis genieten van kortingsbonnen, en het prikkelarme uurtje zal ook weer terugkeren, zo heeft de organisator van de kermissen in Geldrop en Mierlo, NvdK Events, bevestigd.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Dimitri Dantas
Advertentie

Dit besluit komt na vragen van CDA-raadslid Paul Font Freide, die eerder bij het college informeerde naar het ontbreken van kortingsbonnen. In tegenstelling tot de Geldropse kermis, waar kortingsbonnen wel werden aangeboden, ontbraken deze in Mierlo. In het antwoord van het college, in samenwerking met kermisorganisator NvdK Events, werd aangegeven dat de kortingsbonnen enkele jaren niet waren uitgegeven, deels vanwege de impact van de coronapandemie. Als proef werden kortingsbonnen in 2023 geïntroduceerd op de Geldropse kermis, wat succesvol bleek. Als gevolg daarvan kunnen Mierlo's kermisgangers zich verheugen op kortingsbonnen voor 2024.

Het prikkelarme uurtje zal eveneens terugkeren op beide kermissen. Tijdens dit uurtje wordt de muziek gedempt en zijn de lampen en rookmachines uitgeschakeld, zodat mensen die gevoelig zijn voor prikkels toch van de kermis kunnen genieten. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug