Luister
muziek
26 oktober 2023 - 09:00
Deel dit artikel:

Ontdek de provinciale politiek met PvdA Geldrop-Mierlo

GELDROP-MIERLO - Met de Tweede Kamerverkiezingen voor de deur zou je haast vergeten dat er ook nog een Eerste Kamer bestaat. Een Eerste Kamer die wordt gekozen door de Provinciale Staten. Maar wat doen die Provinciale Staten? En wat is het verschil met Gedeputeerde Staten?

geldrop-mierlo24
  / Redactie Geldrop-Mierlo
Advertentie

Als jij ook graag het antwoord op deze (en nog meer) vragen wilt weten, meld je dan aan voor een leuke en leerzame excursie naar het Provinciehuis van Noord-Brabant, die de PvdA Geldrop-Mierlo op vrijdag 3 november 2023 organiseert. We vertrekken rond half tien die ochtend en zijn tegen het einde van de middag weer terug.

Tijdens de excursie ga je live meemaken wat er in het Provinciehuis in Den Bosch allemaal gebeurt. Je volgt hierbij niet alleen een vergadering van Provinciale Staten, maar krijgt ook een rondleiding door het Provinciehuis en een presentatie over het werk van ‘de provincie’. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en is er voorzien in een lunch. Voor vervoer vanuit en naar Geldrop wordt gezorgd.

Wil je meer informatie over het programma of jezelf direct aanmelden? Mail dan naar pvdageldropmierlo@gmail.com Het aantal plaatsen is beperkt, dus mail snel!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug