Luister
muziek
4 maart 2023 - 14:00
Deel dit artikel:

CDA reageert op vertrek wethouder Jeucken

GELDROP-MIERLO - Op 4 maart 2023 heeft wethouder Marc Jeucken zijn ontslag aangeboden als wethouder van de gemeente Geldrop-Mierlo. Als CDA betreuren wij het enorm dat Marc deze bestuurstermijn niet zal afmaken als CDAwethouder, maar wij respecteren zijn besluit.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - CDA Geldrop-Mierlo
Advertentie

Marc Jeucken is sinds 9 jaar wethouder in Geldrop-Mierlo en heeft zich met veel passie ingezet voor het gemeentebestuur en de inwoners van de gemeente. In de huidige raadsperiode had hij een stevige opgave op zijn bordje liggen met de portefeuille “bouwen en wonen” en was hij zeer betrokken op een aantal majeure dossiers in het ruimtelijke domein. Hier heeft Marc met veel energie aan gewerkt. Deze inzet verdient complimenten.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 heeft Marc een flink mandaat gekregen van de kiezers met vele voorkeursstemmen. Het wethouderschap is tijdrovend, intensief en vereist een topconditie. Marc geeft aan dat hij het gevoel heeft niet aan de verwachtingen te kunnen voldoen en dat de ervaren druk een effect heeft op zijn gezondheid. We vinden het jammer dat een vertrek het gevolg hiervan is en we realiseren ons dat het neerleggen van het wethouderschap voor Marc, die zich zo betrokken voelt bij de publieke zaak, hem zeer aan het hart gaat.

Het CDA Geldrop-Mierlo dankt Marc enorm voor zijn inzet voor Geldrop-Mierlo, haar inwoners en de kiezers van het CDA.

Marc geeft aan dat de raadsvergadering van 3 april aanstaande zijn laatste zal zijn. Als partij gaan wij met elkaar en onze coalitiepartners in beraad over het vervolg.

Namens de fractie en het bestuur van CDA Geldrop-Mierlo,

Mark van Schaijk
Fractievoorzitter   

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug