Luister
muziek
20 januari 2023 - 19:30
Deel dit artikel:

Maak kennis met D66 Geldrop-Mierlo tijdens Midwinterborrel!

GELDROP - Op vrijdag 27 januari a.s. organiseert D66 Geldrop-Mierlo een midwinterborrel voor leden en andere belangstellenden. Deze vindt plaats bij Heerenhuys23, Heuvel 23 in Geldrop. Aanvang 20.00 uur.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Deze bijeenkomst is de eerste in een reeks van informele bijeenkomsten waarin de leden van D66 Geldrop-Mierlo in gesprek gaan met elkaar en met inwoners over een actueel thema.

Voor de bijeenkomst op vrijdagavond 27 januari is oud-Geldroppenaar Ralph van Ierland uitgenodigd. Hij is de nummer 6 op lijst voor de Provinciale Staten verkiezingen zal zijn ideeën met ons delen. Ralph is 27 jaar en geboren en getogen in Geldrop en studeert technische wiskunde. Hij hoopt in april af te studeren. Ralph reageerde enthousiast op het verzoek om in Geldrop-Mierlo iets te vertellen over zijn ambities:

"Het lijkt me ontzettend mooi om als geboren Geldroppenaar onze regio te vertegenwoordigen in de provincie! We hebben hier te maken met een ontzettende groei van werkgelegenheid in Brainport, die ook veel uitdagingen geeft. We moeten hiervoor passende woningen bouwen, en zorgen dat iedereen ook écht kan meeprofiteren van de successen en kansen die we gaan pakken!"

Er is uiteraard ruimte voor vragen en er is meer dan voldoende tijd om met elkaar het gesprek aan te gaan. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Belangstellenden zien ze graag op vrijdag 27 januari bij Heerenhuys23.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug