Luister
muziek
1 december 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

Ralph van Ierland hoog op de lijst van D66 Brabant

GELDROP - Ralph van Ierland (27) uit Geldrop staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen van Provinciale Staten. De Brabantse leden van D66 hebben hem op nummer 6 van de kandidatenlijst gezet. Daarmee is de kans groot dat hij volgend jaar aan de slag gaat als Statenlid in het provinciehuis in Den Bosch.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Van Ierland, inmiddels verhuisd naar Eindhoven, is vereerd met de zesde plaats op de lijst en zit vol ambitie voor een beter Brabant. “De komende jaren staan we voor grote uitdagingen in onze provincie. We zien dat onze natuur het zwaar heeft en dat zij moet vechten tegen de klimaatcrisis,
een stikstofcrisis en de droogte door een watercrisis. Wij moeten de natuur daar juist nu mee helpen.”

Lijsttrekker Matthijs van Miltenburg uit Den Bosch reageert verheugd op de hoge plek op de lijst van Van Ierland. “Met Ralph op plek 6 halen we een verfrissende, uitermate slimme young professional binnen die de Brainport-regio en de provinciale politiek gaat verbinden. Als Masterstudent Technische Wiskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven belichaamt hij waar zijn geboorteregio wereldwijd beroemd om is: de slimste zijn.

Hij is echt onze veelbelovende jonge D66- ambassadeur van de Brainport-regio!”

De verkiezingen voor Provinciale Staten zijn op 15 maart 2023.  

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug