Luister
Live
15 februari 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

Verkiezingsposters weer doelwit van vandalisme

GELDROP - De verkiezingsborden in Geldrop staan nu een week en de eerste verstoring vindt al plaats. Posters van de PVV, die in Geldrop-Mierlo niet meedoet aan deze gemeenteraadsverkiezingen, zijn in de Geldropse wijk de Coevering geplakt over posters van enkele deelnemende partijen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Het is niet de eerste keer dat er allerlei PVV-posters over andere partijen heen geplakt worden. Ook eerdere verkiezingen was er gedoe.

Lijsttrekker Richard van de Burgt van de PvdA Geldrop-Mierlo reageert op twitter met “Zo rolt de PVV hier in Geldrop blijkbaar. Ik vind daar wat van.” Hij laat weten dit niet alleen onsympathiek te vinden, maar ook niet bepaald democratisch. ”Roepen en schoppen vanaf de zijlijn is makkelijk. Maar als je het anders wil, doe dan ook mee aan de verkiezingen. Wij willen ook dat dingen veranderen en zetten ons daar elke dag voor in.”

De poster-plakploeg van de lokale PvdA Geldrop-Mierlo gaat opnieuw plakken en heeft alle partijen die beplakt zijn aangeboden om ook hun posters met verse exemplaren te vervangen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug