Luister
muziek
24 Mei 2023 09:00
Deel dit artikel:

Gezocht: nieuwe jeugdbestuurder (15-17 jaar)

GELDROP-MIERLO - Waterschap De Dommel is op zoek naar een nieuwe jeugdbestuurder. Als jeugdbestuurder ben je de link tussen het waterschap en jongeren. Je gaat 4x per jaar op pad in Nederland met het Nationaal Jeugdwaterschap. Daarnaast help jij met het vertellen van het waterverhaal in het Dommelgebied.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Na ruim twee jaar als jeugdwaterschapper bij Waterschap De Dommel is Rens Schapendonk uit Hilvarenbeek op zoek naar een opvolger. Rens doet een oproep: “Ik vond het super om te doen, ben een hele leuke en leerzame ervaring rijker. Mijn tijd om jongeren betrekken bij de prachtige waterschapswereld zit er na de zomervakantie helaas op. Ben jij geïnteresseerd in water, natuur en klimaat? Ben je er klaar voor om samen met andere jeugdwaterschappers hartstikke leuke tijden te beleven? Reageer dan snel en ik spreek je binnenkort!”

Reageren
Het waterschap zoekt een jongere tussen de 15 en 17 jaar die woont in het werkgebied van waterschap De Dommel. Enthousiast geworden? Stuur dan een kort mailtje met jouw gegevens naar: communicatie@dommel.nl.

Beantwoord daarbij twee vragen:
- Waarom wil jij onze nieuwe jeugdbestuurder worden?
- Hoe ga jij het waterverhaal vertellen?

Bekijk ook de volledige oproep met alle informatie op de website van Waterschap De Dommel

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug