Luister
muziek
16 maart 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Kunstfair Landgoed Kasteel Geldrop

GELDROP - Op 18 en 19 maart 2023 wordt een grote kunstfair georganiseerd op landgoed Kasteel Geldrop. In de vele stijlkamers, die het meer dan 400 jaar oude kasteel rijk is, zullen een aantal kunstenaars uit heel Nederland hun werk op een creatieve wijze tonen en te koop aanbieden.
De opening wordt verricht op zaterdag 18 maart om 13.00 uur door burgemeester Jos van Bree van de gemeente Geldrop-Mierlo.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De laatste twee jaar heeft deze kunstfair vanwege corona niet door kunnen gaan en dit was reden te meer voor de organisatoren Annie van den Akker en Joan Spreuwel om in 2023 extra uit te pakken en deze traditie voort te zetten. Liefhebbers en verzamelaars kunnen op zoek gaan naar zeer uiteenlopende kunstwerken of gewoon rondkijken en genieten van al het moois dat de aanwezige kunstenaars exposeren en verkopen.

De kunstenaars krijgen afzonderlijk of samen met een ander, één van de fraaie sfeervolle stijlkamers toegewezen. Het is daarbij fascinerend om te zien, hoe in het kasteel, met zijn originele historische inrichting als schitterend achtergronddecor, hedendaagse kunst kan worden ingepast. Een lust voor het oog.

Er is bij deze kunstfair niet alleen gelet op het niveau van de getoonde kunst, maar ook op diversiteit; zoals brons, keramiek, textiel, hout, steen, koper, glas, tekeningen, schilderijen met bijenwas, sieraden, kleuretsen en foto’s. Veel van de kunstenaars exposeren ook in binnen- en buitenland en kunnen nu ook Kasteel Geldrop aan hun lijstje toevoegen!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug