Luister
muziek
15 februari 2022 - 12:00
Deel dit artikel:

Genomineerden voor het sportgala stellen zich voor: Gerrie Verhoeven

GELDROP-MIERLO - De genomineerde voor het Sportgala Geldrop-Mierlo 2021 zijn bekend. Stemmen kan nog tot 20 maart via de website van Leef Geldrop-Mierlo. Wij van Geldrop-Mierlo24 vinden het belangrijk dat jullie weten op wie je kunt stemmen en waarom. Daarom gaan wij de komende tijd de genomineerden aan jullie voorstellen. Onderstaand de tweede genomineerde die zich aan jullie voorstelt. Dit keer Gerrie Verhoeven van Budovereniging De Hechte Band, genomineerd voor de sportwaarderingsprijs.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Gerrie Verhoeven is al ruim 23 jaar allround vrijwilliger bij DHB. Ze is vooral een 'doener'. Zij zorgt voor de catering en bardienst bij activiteiten en toernooien en zorgt voor de daarbij behorende gezelligheid. Ontvangt alle clubs en deelnemers bij het internationale Houvasttoernooi. Doet boodschappen of de afwas of poetst de accommodatie. Is begeleider bij een speurtocht, dagtocht of trainingsstage. Overnacht nog altijd op de judomat bij de jeugdkampen. Maakt snoepzakjes voor kinder-sportfeestjes of het pakjesfestival en helpt de sint cadeautjes inpakken. 

Omdat er altijd extra clubinkomsten nodig zijn is ze steevast aanwezig bij het collecteren, als verkeersregelaar of met andere hand en spandiensten die geld opleveren. Ook gaat ze met regelmaat mee naar een vergadering of bijeenkomst om daar het extra oor te zijn. Haar gedrevenheid zorgt ervoor dat ze enkele keren per jaar haar werk laat voor wat het is om bij de clubactiviteit(en) of de voorbereiding daarvan aanwezig te kunnen zijn. Gerrie is naast DHB vrijwilliger ook bestuurslid van Handboogvereniging Sint Bernhard te Mierlo.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug