Luister
Live
8 januari 2022 - 10:00
Deel dit artikel:

Nominaties aandragen voor sportgala Geldrop-Mierlo

Het sportgala is een jaarlijks terugkerend evenement in de gemeente Geldrop-Mierlo, waarbij we door middel van diverse categorieën, sporters, sportteams en sportverenigingen in het zonnetje plaatsen. De afgelopen twee edities vonden digitaal plaats vanwege het coronavirus. We hopen in 2022 eindelijk het eerste fysieke sportgala te kunnen organiseren!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Nominaties aandragen
In december 2021 ontvangen alle sportverenigingen uit de gemeente Geldrop-Mierlo een aankondigingsbrief, waarin uitgelegd wordt voor welke categorieën er dit jaar genomineerd mag worden. Iedere vereniging wordt gevraagd om minimaal één nominatie aan te dragen. Meer mag natuurlijk ook.

Vervolgens gaat de jury half januari 2022 de nominaties per categorie beoordelen en kiest hier gezamenlijk een top 3 uit in willekeurige volgorde.

Per februari 2022 kunnen de inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo hun stem gaan uitbrengen op zijn/haar favoriet. En op vrijdag 25 maart 2022 zal het sportgala plaatsvinden waar de winnaars bekend zullen worden gemaakt. 

Categorieën
1. Talent t/m 18 jaar van het jaar;
2. Sporter/sportteam van het jaar;
3. Coach van het jaar;
4. Innovatieprijs van het jaar;
5. Sportwaarderingsprijs.

SAVE THE DATE: Op vrijdag 25 maart 2022 zal het sportgala 's avonds plaats vinden in Centrum Hofdael. De genomineerden worden verwacht hierbij aanwezig te zijn, maar ook bestuursleden, trainers, coaches, leden en overige sportievelingen worden van harte uitgenodigd om hierbij aan te sluiten.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug