Luister
Live
10 augustus 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Ook vacatures op Geldrop-Mierlo24

GELDROP-MIERLO - De vraag naar goed personeel blijft maar stijgen. Bedrijven zijn op zoek naar gekwalificeerd personeel ter versterking van het team.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Geldrop-Mierlo24 biedt bedrijven de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de website en de app van Geldrop-Mierlo24 en deze onder de aandacht te brengen bij de inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo maar ook daarbuiten. Elektromonteurs, assistent accountant of vrachtwagenchauffeur, je komt ze allemaal tegen onder het kopje vacatures. Deze staan in de menubalk bovenaan de pagina en worden regelmatig bijgewerkt. Ook in de gratis app treft u een kopje vacatures aan waar alle vacatures staan omschreven met daarbij de link naar de website van de betreffende ondernemer.

Is uw onderneming ook op zoek naar goed personeel? Wilt u ook een vacature plaatsen op de website en in de gratis app van Geldrop-Mierlo24? Stuur een e-mail naar redactie@geldrop-mierlo24.nl en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met het plaatsen van een vacature. Ook voor het (door)plaatsen van vacatures op onze andere platformen (Heeze-Leende24, Cranendonck24, Valkenswaard24, Eindhoven24 en Gemert-Bakel24) kun je contact opnemen via redactie@geldrop-mierlo24.nl en we kijken graag met je mee voor de mogelijkheden. 

Voor werkzoekende in de gemeente Geldrop-Mierlo is het natuurlijk ook erg gemakkelijk om regelmatig een kijkje te nemen bij het kopje vacature. Wie weet staat jouw droombaan er wel bij.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug