Luister
muziek
31 December 2022 09:30
Deel dit artikel:

150 kinderen springen er op los bij Kids Jump XL van LEEF! In Geldrop

GELDROP - Vrijdag 30 december was sporthal de Coevering in Geldrop even het domein van 150 enthousiaste kinderen. In de hal waren vijf enorme springkussens neergezet zodat de kinderen naar hartelust konden springen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De organisatie was in handen van LEEF! Geldrop-Mierlo die met deze kids jump XL de kinderen van Geldrop-Mierlo een gratis dagje springen aanboden op dit springkussenfestijn waar de kinderen zich voor in konden schrijven. Het werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd in de kerstvakantie en blijkt nog steeds mateloos populair bij de kids.

"Wij werken samen met Partyhome Deurne en mogen dus gebruik maken van enkele springkussens. Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn. Het springen duurde van 10.00 uur tot 15.00 uur en het was meteen om 10.00 uur volle bak. Waar we dachten dat de kinderen gespreid zouden komen, kwam het merendeel tegelijk bij de opening. Helemaal niet erg natuurlijk want daar staan de kussens voor ", aldus Judith Lammers van LEEF! Geldrop-Mierlo. Verder was er ranja en veel fruit voor de kinderen dat aangeboden werd door Natuurlijk Van der Leest uit Mierlo.

Over LEEF! Geldrop-Mierlo
Leef! Geldrop-Mierlo is het buurtsportcoach programma in de gemeente Geldrop-Mierlo. Binnen dit programma zijn allerlei buurtsportcoaches (ook wel sportconsulent of combinatiefunctionaris genoemd) actief. Zij proberen er samen voor te zorgen dat er voldoende sport- en beweegmogelijkheden en aanbod zijn in de gemeente. Tevens proberen ze sport als middel te gebruiken om de sectoren sport en cultuur meer met elkaar te verbinden en waar nodig ook versterken. Na afloop louter positieve reacties en als het aan de kinderen van Geldrop-Mierlo ligt komen ze ook volgend jaar weer graag springen op het springkussenfestijn Kids Jump XL van LEEF! Geldrop-Mierlo.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug